Banane Mamdazi

Ingrediente

  • 2 banane mari si coapte
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • 230 g faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru servit
  • 100 g zahar pudra
  • 30 g scortisoara

Mod De Preparare

Învaţă să prepari nişte gogoşele cu banane delicioase, simplu de făcut şi rapid de realizat. Vezi care este reţeta pentru o porţie de banane Mamdazi ca la carte.

Mod de preparare:

Se curăţă bananele şi se pasează într-un blender. Se amestecă pasta de banane cu oul, laptele, zahărul vanilat şi zahărul tos.

După ce s-au omogenizat, se adaugă şi făina cu praful de copt. Se amestecă bine, să se topească zahărul şi se lasă circa 15 mintue la odihnit şi crescut.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se formează cu lingura gogoşele din pasta de banane. Se prăjesc circa 3 minute pe fiecare parte şi se scurg de excesul de ulei pe un şervet de hârtie.

Se servesc pudrate cu zahăr şi scorţişoară.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu