Borş de miel

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 40 min
  • Gata in: 55 min

Ingrediente

  • 700 g carne de miel
  • 1 ţelină mică
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cepe
  • 500 ml borş
Pentru dres
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână

Preparare

Carnea de miel este foarte gustoasă şi poţi face o grămadă de reţete! Pentru acum propun borş de miel delicios:

1. Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.

2. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.

3. Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.

4. Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu