Brânză coaptă cu usturoi

Brânză coaptă cu usturoi

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • alte condimente, după gust
  • 2 foi de dafin rupte în bucăți mici
  • cimbru
  • 450 g brânză semi-tare
  • 2 căței de usturoi, tăiați în bucăți mici

Mod De Preparare

Brânza coaptă cu usturoi este o delicatesă pe care o poate face oricine în 30 de minute, din numai câteva ingrediente. 

1. Se încălzește cuptorul la aproximativ 190 de grade. Brânza se pune într-un vas de cuptor mic, pe hârtie de copt. Cu vârful unui cuțit, se dau găurele în bucata de brânză, iar în ele se introduce câte o bucățică de usturoi.

2. Usturoiul rămas se presară peste bucata de brânză împreună cu foile de dafin, cimbrul și celelalte condimente (de exemplu piper, boia, etc, după gust).

3. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu și se bagă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie suficient.

Brânza coaptă cu usturoi se poate servi cu focaccia sau pâine prăjită.

Îți place brânza? Citește mai multe despre câte tipuri de brânză există, care sunt cele mai populare sortimente de pe piață și cum le recunoști

 

Evaluează