Brioșe cu cireșe proaspete

Brioșe cu cireșe proaspete

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 240 g făină
  • 150 g cireșe proaspete
  • 1 lingură praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • 1/2 linguriță sare
  • 8 linguri de unt (12o g)
  • 130 g zahăr
  • 2 ouă mari
  • 250 ml lapte

Mod De Preparare

Cel mai bun și ieftin desert cu cireșe făcut vreodată. În 2 pași și 3 mișcări ai cele mai pufoase și aromate brioșe cu cireșe pe care le-ai gustat vreodată. Să le facem împreună, după pașii de mai jos!

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

  1. Într-un bol mare, combină ingredientele uscate, în afară de zahăr.
  2. Într-un alt bol, pune untul topit, zahărul, ouăle și laptele. Bate-le cu mixerul până obții un amestec omogen și cremos.
  3. Adaugă, încet și mixând continuu, amestecul uscat peste cel cremos. Când obții un rezultat omogen, adaugă și cireșele și încorporează-le ușor cu o spatulă.
  4. Unge tava de brioșe cu un pic de ulei și toarnă aluatul în mod egal. Dă la cuptor pentru 15 minute.

Alte rețete delicioase cu cireșe:

Tort fantezie cu cireşe

Clafoutis cu cireșe

Tartă cu cireşe şi vanilie

Foto: shutterstock

Evaluează
Alte rețete