Cafe amaretto

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Gata in: 10 min

Ingrediente

  • 800 ml cafea tare
  • 4 lingurite zahăr
  • 50 ml lichior Amaretto
  • 4 linguri îngheţată de vanilie
  • 150 ml frişcă
  • 1 plic zahăr vanilat
Pentru ornare
  • 2 linguri migdale uscate
  • bucăţele de ciocolată

Preparare

1. Se pune zahărul în cafeaua făcută la ibric, apoi şi lichiorul Amaretto şi se toarnă în pahare înalte.
2. Se adaugă câte o lingură de îngheţată în fiecare pahar, după care se presară zahărul vanilat.
3. Se completează cu frişcă şi se ornează cu bucăţele de ciocolată şi cu migdale.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu