Cartofi cu roşii la cuptor

Cartofi cu roşii la cuptor

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • sare şi piper după gust

Mod De Preparare

O reţetă simplă, dar atât de răspândită în rândul gospodinelor care nu au mereu timp să pregătească, dar vor să pregătească ceva gustos celor dragi. Vezi cum poţi prepara cartofi cu roşii la cuptor!

Rețeta de cartofi cu roșii la cuptor este extrem de simplă, dar ideală pentru masa de prânz ori cină. Este un preparat ușor, gustos și deloc costisitor. Mai jos îți spunem rețeta pas cu pas și te învățăm să faci cei mai buni cartofi cu roșii la cuptor. Pașii sunt foarte simpli. Notează-ți ingredientele și vezi modul de preparare.

  1. Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în coajă. Se lasă numai 20 de minute şi apoi se curăţă şi se feliază. Dă brânza (de care vrei tu: telemea de vacă, de oaie, capră etc.) pe răzătoare. Bate ouăle cu un pic de apă.
  2. Adaugă peste brânza rasă, smântâna, laptele. Bate bine. Adaugă și usturoiul pisat. Asezonează cu sare și piper după gust. Între timp, preîncălzește cuptorul.
  3. Într-un vas de cuptor, aşează, pe rând, straturi-straturi de felii de cartofi şi sos alb. La final, decorează cu feliile de roșii. Dă totul la cuptor pentru 20 de minute.
Cartofi cu roșii la cuptor

Cartofi cu roșii la cuptor

Rețeta de cartofi cu roșii la cuptor este gata. Deasupra poți presăra parmezan și pătrunjel. Se consumă totul cald.

Evaluează
1star1star1stargraygray 2.5 / 5 - 8 voturi
Alte rețete