Caserolă de paste cu pui Alfredo

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 40 min

Ingrediente

  • 350 g paste (orice tip)
  • piept de pui: 2 bucăți, semi-gătite și făcute fășii
  • sos alfredo
  • 250 g mozzarella rasă
  • 100 g parmezan ras

Mod De Preparare

O rețetă care va deveni, după prima degustare, printre preferatele familiei tale. Gustoasă, extrem de rapidă, sățioasă și foarte ușor de pregătit. Perfectă pentru orice ocazie, de la o zi de muncă în care ajungi târziu acasă până la un prânz liniștit de duminică. Ai toate motivele să o faci! DES!

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

  1. Taie cele 2 bucăți de piept de pui transversal, asezonează cu sare și piper și prăjește-le până se pătrund. Fierbe pastele al dente (asta însemnând că ele trebuie să fie mai tari, nu fierte foarte bine), conform instrucțiunilor de pe pachet, într-un vas mare. Scurge-le de apă.
  2. Adaugă puiul (făcut fâșii cu ajutorul unei furculițe) și sosul Alfredo care se prepară așa. Amestecă, ușor și cu mișcări ample.
  3. Toarnă jumătate într-o tavă care nu lipește. Presară deasupra jumătate din cantitatea de mozzarella indicată. Toarnă și restul de amestec. Presară restul de mozzarella deasupra și jumătate din cantitatea indicată de parmezan.
  4. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoate din cuptor, presară restul parmezan deasupra și servește.

Opțional, presară pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Alte rețete de caserole rapide:

Caserolă de Cordon Bleu

Caserolă de ceapă gratinată

Caserolă rapidă de pui cu broccoli

Foto: 123rf

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu