Chec de carne

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 40 min
  • Timp de gatire: 60 min
  • Gata in: 1 ore, 40 min

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 8 bucati ciuperci albe mari
  • 1 bucata ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ceapa alba
  • 1 crenguta telina cu frunze
  • 1 bucata catel de usturoi
  • 1 bucata morcov
  • 2 bucati oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 legatura marar
  • 100 g unt
  • 1 prafuri sare, piper, dupa gust

Preparare

Învaţă să prepari un delicios chec de carne cu legume sănătoase.

 

Mod de preparare:

 

1. Într-o tigaie încapatoare se topeste untul si se caleste ceapa taiata marunt, ţelina taiata rondele, ardeii taiaţi cubuleţe, morcovul ras si usturoiul. Se lasa aproximativ 5 minute dupa care se acopera si se mai lasa 5 minute.

 

2. Într-un vas se pun carnea, ouale batute, legumele calite si ciupercile necalite, dar taiate marunt. Se amesteca bine, se pune marar si se gusta de sare si piper.

 

3. Amestecul se pune într-o tava (de cozonac) unsa puţin si tapetata cu pesmet si se da la cuptor pentru o ora.

4. Se lasa sa se raceasca în tava si apoi se taie.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu