Fajita mexicană

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 15 min
  • Gata in: 25 min

Ingrediente

  • 500 g pulpă de vită
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 2 cepe albe
  • 2 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita piper măcinat
  • 250 ml bere blondă  o lingură ulei
  • sucul unei lămâi
  • sare

Mod De Preparare

O fajita mexicană foarte simplă, dar gustoasă şi aspectuoasă. Vezi cea mai bună reţetă de fajita.

1.   Într-un bol, se amestecă berea, sucul de lămâie şi condimentele. Se pune carnea într-o pungă de congelator, se toarnă sosul de bere şi se închide er­metic punga. Se scutură pentru ca toată carnea să fie atinsă de marinată şi se dă la frigider pentru 12 ore.

2.   A doua zi, se scoate şi se taie cuburi. Într-o tigaie cu ulei se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii fâşii. Se presară cu sare şi se lasă 5 minute pe foc.

3.   Apoi, se adaugă cuburile de carne şi se amestecă pentru ca toată carnea să-şi schimbe culoarea. Se lasă pe foc 10 minute. Se poate servi cu lămâie.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu