GARNITURA DE MIEL LA CUPTOR

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 60 min
  • Gata in: 1 ore, 15 min

Ingrediente

  • 5 cotlete de miel netaiate (bucata intreaga)
  • 500 g cus cus mediu
  • 1 litru apa clocotita
  • 1 morcov
  • 1 legatura menta verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 10 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  • condimente

Preparare

Se pune cus-cus-ul intr-un castron si se opareste cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa se se umfle.

Ceapa este calita in ulei impreuna cu morcovul si ardeiul. Dupa care se pun legumele impreuna cu cus-cus-ul si se condimenteaza.

Se adauga cotletele si se impaneaza cu usturoi dupa care se pun la cuptor.

Se servesc impreuna cu un pahar de vin! Pofta buna

Reteta trimisa de Galea Silvia

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu