Gnocchi cu șuncă și brânzeturi

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 20 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 400 g șuncă tăiată cubulețe
  • 450 g gnocchi
  • 150 ml smântână de gătit
  • 200 g mozzarella rasă
  • 150 g parmezan ras
  • 200 g mazăre pre-fiartă (opțional)
  • 1 ceapă
  • 360 ml apă
  • sare, piper și boia după gust

Mod De Preparare

Când vrei să gătești rapid, super gustos și pentru mai mulți oameni deodată, oprește-te la rețeta asta, e perfectă. Vei face totul într-o singură tigaie, așa că nu o să speli tone de vase ca la alte mâncăruri. În 30 de minute ai masa gata pentru 4 persoane. Să facem!

Într-o tigaie mare care nu lipește, călește ceapa. Când a devenit translucidă, pune și șunca tăiată cubulețe și călește până când se rumenește. Adaugă mazărea, amestecă. Adaugă gnocchi, apoi apa și smântâna. Amestecă și lasă așa 5 minute. Asezonează cu sare, piper și boia. Presară brânzeturile deasupra și dă la cuptor  (dacă ai flacără și în partea superioară a aragazului, dă-i drumul acolo) să se topească brânzeturile, 2-3 minute.

Alte rețete rapide delicioase:

Caserolă de Cordon Bleu

Quiche rapid cu ou și brânză

Salată cremoasă de cartofi

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu