INELE DE CALAMAR PANE CU SOS DE USTUROI

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Gata in: 15 min

Ingrediente

  • calamar
  • usturoi
  • făină
  • ouă
  • ulei
  • lămâie
  • bere
  • oregano

Preparare

Reţetă oferită de pranzuldincaserola.ro

Sosul de usturoi il faci din niste usturoi, un ou, ulei de floarea soarelui si putina lamaie ce apoi le amesteci cu un mixer vertical pana cand ajunge la consistenta unei maioneze. Calamarul taiat inele il tavalesti prin faina si il lasi putin sa se odihneasca. Intr-un castron mai mare pui faina, spargi un ou, pui niste sare si piper proaspat macinat  iar aluatul rezultat il desfaci cu bere. Dupa ce obti un aluat mai gros tavalesti calamarul odihnit prin el.  Apoi inele ajung in tigaia cu mult ulei unde le lasi sa se capete o culoare aurie

Mod de servire: Semi-Rece

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu