Lipie cu pui și parmezan

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 5 min
  • Gata in: 15 min

Ingrediente

  • 350 g pui gătit mărunțit
  • 200 ml sos marinara
  • 250 g parmezan ras
  • 4 lipii
  • Condimente: sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi

Mod De Preparare

Fie că o faci cu pui făcut de la zero sau cu ce ți-a mai rămas de la o friptură de pui (sau de la un pui la rotisor), aceasta este o rețetă simplă și gustoasă pe care o poate face oricine în 15 minute. Pefectă pentru o masă cu familia, o seară liniștită de film sau pentru un prânz la muncă.

Cantitățile date sunt pentru 4 porții.

  1. Pune puiul mărunțit  într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă.
  2. Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii.
  3. Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte.
  4. Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.

Alte rețete rapide cu pui:

Cel mai bun pui gratinat din lume

Pui Tetrazzini

Pui Lazone

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu