Mini-baghete umplute cu brânzeturi și ardei

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 20 min
  • Gata in: 25 min

Ingrediente

  • 2 baghete tăiate pe jumătate
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 100 g cremă de brânză
  • 70 g parmezan
  • 50 g cașcaval afumat
  • 1 lingură de smântână
  • 1 lingură de maioneză

Preparare

Fie că le vei face pe post de aperitiv sau de masă principală, o să te îndrăgostești de acest mini-baghete umplute! Rapide, extrem de ușor de făcut, crocante la exterior și pline de brânză topită la interior, cu savoarea binecunoscută a ardeiului dominând și îmbunătățind gustul fiecărei înghițituri.

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

  1. Toacă ardeii cubulețe și călește-i 4-5 minute în tigaie cu cățelul de usturoi zdrobit.
  2. Rade brânzeturile într-un bol, adaugă smântâna, maioneza și crema de brânză. Amestecă, apoi, și cu ardeiul călit.
  3. Taie un căpăcel fiecărei baghete, scobește miezul cu o lingură afară și adaugă umplutura mai devreme făcută.
  4. Dă la cuptor timp de 10-15 minute, la foc mediu spre mare.

Serviți fierbinte, cu niște extra smântână, opțional.

Alte rețete de aperitive delicioase:

Crochete cu usturoi

Croissante cu mozzarella si usturoi

Quesadilla cu pui

 

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu