Omletă în cupe de șuncă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 30

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 6 felii de șuncă
  • Condimente la alegere: sare, piper, usturoi pudră, oregano etc.
  • Topping-uri la alegere: ceapă, ardei, brânză, cașcaval, bacon, mozzarella, porumb, cârnați, șuncă, măsline etc.

Mod De Preparare

Omletă în cupe de șuncă – un mic dejun pe cât de aspectuos pe atât de gustos! Omletă pufoasă și aromată, plină de bunătăți, în cupe de șuncă crocantă. Ce poate fi mai bun pentru un început de zi în forță?

Cantități date pentru o tavă de brioșe de 6 cupe.

Preîncălzește cuptorul.

Bate ouăle bine. Adaugă peste toppingurile dorite (ceapă, ardei, brânză, cașcaval, bacon, mozzarella, porumb, cârnați, șuncă, măsline etc). Amestecă.

Unge cu puțin ulei fiecare formă din tavă în parte. Pune câte o felie de șuncă în fiecare formă, formând o cupă. toarnă umplutura, în mod egal, în fiecare cupă în parte.

Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute. Se servesc calde.

Omletă în cupe de șuncă

Alte rețete delicioase și ușoare pentru micul-dejun, pe bază de ouă:

Ouă cu cartofi și cârnați la tigaie

Ouă coapte în avocado

Ouă ochiuri pe pat de cartofi dulci

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu