Paella cu pui

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 20 min
  • Timp de gatire: 40 min
  • Gata in: 60 min

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 8 copane
  • 1 lingura șofran
  • 3 ardei
  • 2-3 cepe
  • 1 căpățână usturoi
  • boia de ardei iute
  • 100 g mazăre fiartă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Preparare

1. Se curăță și se spală copanele. Orezul se alege, se spală, apoi se pune să fiarbă la foc mic, într-un litru de apă.

2. Ardeii și ceapa se curăță, se taie mărunt și se călesc. După ce s-au înmuiat, se adaugă usturoiul măcinat și copanele de pui. Se amestecă bine și se lasă să se călească.

3. După ce s-a rumenit puiul, se adaugă orezul, șofranul, mazărea fiartă și apă călduță cât să acopere legumele și carnea. La sfârșit, se adaugă sare, boia și piper. Se ornează cu pătrunjel proaspăt.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu