Piept de pui cu sos gorgonzola

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 10 min
  • Gata in: 15 min

Ingrediente

  • 4 bucăți piept de pui
  • 400 ml smântână de gătit
  • 250 g gorgonzola
  • 200 g parmezan
  • 3 căței de usturoi pisați
  • sare și piper după gust

Preparare

O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune cui pui care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent de ea. Și asta datorită gustului deosebit al gorgonzolei. Nu zic mai mult, fă-o și vei vedea!

  1. Taie puiul după bunul plac (cubulețe, fășii etc.) și călește-l până devine rumen. Adaugă usturoiul, amestecă și călește 1 minut. Adaugă smântâna, amestecă ușor și lasă la foc mic 4-5 minute.
  2. Rade gorgonzola și parmezanul și adaugă-le peste puiul din tigaie.
  3. Asezonează cu sare și piper și mai lasă pe foc 1-2 minute.

Poți servi alături de o porție fierbinte de Champ.

Alte rețete delicioase cu pui:

Pui Lazone

Pui creol

Piept de pui mediteranean la grătar

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu