Piept de pui umplut cu roșii uscate, mozzarella și spanac

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui
  • 50 g roșii uscate în ulei
  • 120 g mozzarella
  • o mână de frunze de spanac proaspăt
  • sare și piper după gust

Preparare

Da, se poate și sănătos și gustos în același timp! Rețeta asta e o dovadă clară că o mâncare alcătuită din ingrediente sănătoase, destinate în general dietelor, poate fi și extrem de gustoasă, de aromată și suculentă. Să facem niște piept de pui umplut cu roșii uscate, mozzarella și spanac.

  • Cantitățile date sunt pentru 2 porții.

Crestează fiecare bucată de pui pe jumătate, ca și cum ai face un buzunar. Asezonează cu sare și piper, stropește cu puțin ulei.

Umple fiecare bucată, în mod egal, cu mozzarella (rasă sau felii), roșii uscate și frunze de spanac. Închide buzunarul și fixează-l cu 1-2 scobitori, ca să nu se verse conținutul.

Încinge puțin ulei în tigaie și dă la  prăjit bucățile, 3-5 minute.  Dă puiul apoi la cuptor să se pătrundă, pentru 15-20 de minute.

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu