Pizza marină

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 40 min
  • Timp de gatire: 50 min
  • Gata in: 1 ore, 30 min

Ingrediente

Pentru aluat
  • 250 g faina
  • 120 ml apă călduţă
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 lingurita sare
Pentru garnitură:
  • 400 g ton in apă sau ulei
  • 100 g măsline fără samburi
  • 1 bucata ceapa rosie
  • 2 lingurite linguriţe rozmarin

Preparare

Învaţă să prepari o pizza marină delicioasă cu ton ca în restaurantele mediteraneene.

Mod de preparare:

1. Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele şi apoi aluatul se lasă să se odihnească timp de 30 de minute.

2. Tonul se scurge bine de ulei sau apă şi se amestecă cu ceapa tăiată fideluţă.

3. Aluatul se întinde şi apoi se transferă în tava de copt. Se acoperă cu tonul amestecat cu ceapă, se pun măsline şi se presară cu rozmarin uscat.

4. Se coace pentru 50 de minute şi se consumă imediat.

 

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu