Portocale glasate

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 20 min
  • Timp de gatire: 480 min
  • Gata in: 8 ore, 20 min

Ingrediente

  • 4 bucati portocale
  • 4 linguri lichior de portocale
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar
  • 4 bucati galbenusuri

Preparare

Învaţă să faci nişte portocale glasate spectaculoase, pentru ocazii speciale.

 

Mod de preparare:

1. Portocalele se spala bine, eventual cu o periuţa, si apoi li se taie un capac prin care se scoate interiorul.

2. Se pune lichiorul într-un vas, se adauga galbenusurile si zaharul si se bate cu telul pâna ce se obţine o crema untoasa.

3. Se bate frisca si se adauga în amestecul de lichior si oua. Se amesteca bine si se umplu portocalele.

4. Se dau portocalele la congelator pentru 8 ore si se scot cu 20 de minute înainte de servire.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu