Pui Caprese la cuptor

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui
  • 3-4 roșii
  • mozzarella din belșug
  • 1 legătură de busuioc proaspăt

Mod De Preparare

Cea mai ușoară rețetă cu pui pe care o vei face vrodată. Și cea mai sănătoasă, totodată. Din 4 ingrediente, cu minim de efort (îi poți pune chiar și pe cei mici să o facă) și cu minim de timpacordat preparării. În 30 de minute ai scos din cuptor cea mai sănătoasă, colorată și gustoasă masă pentru ai tăi.

  • Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

Taie roșiile și mozzarella rondele. Unge cu ulei de măsline o tavă, aliniază bucățile de piept de pui (dacă vrei, le poți tăia și mai mici). Acoperă puiul de felii de roșii, apoi de câteva fire de busuioc și pune felii de mozzarella din belșug. Stropește cu ulei de măsline și, dacă vrei, presară cu sare, piper și oregano.

Dă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când vezi că puiul se rumenește ușor și mozzarella se topește.

Alte rețete asemănătoare delicioase:

Piept de pui marinat în pesto

Pui la cuptor cu 3 ingrediente

Salată caprese

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu