Pui pane

Pui pane

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 piept intreg de pui
  • 2 linguri faina
  • sare si piper
Pentru aluatul de prajit
  • 5 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 50 ml apa
  • ulei pentru prajit
  • sare
Pentru sos
  • 100 ml otet din vin rosu
  • 250 ml apa
  • 3 linguri amidon
  • 3 linguri ketchup
  • 2 linguri zahar

Mod De Preparare

Nu ai nevoie de mai mult de 15 minute ca sa prepari un pui pane delicios!

1. Carnea se taie fâșii care se trec într-o primă fază prin făina amestecată cu sare şi piper.
2. Se prepară apoi sosul de servit pentru care amidonul şi 100 ml apă se amestecă şi se pun deoparte. Restul ingredientelor se pun la fiert şi, când au ajuns la punctul de fierbere, se toarnă amidonul diluat. Se amestecă rapid şi se trage de pe foc.
3. Pentru prăjit, toate ingredientele se amestecă, timp în care se încinge uleiul.
4. Se trec bucăţile de carne prin aluat şi se pun imediat la prăjit în uleiul fierbinte. Se scot pe şervete de hârtie pentru a absorbi grăsimea în exces. Se aduc la masă cu sosul proaspăt preparat.

Evaluează
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 4 voturi