Salata toamnei

Ingrediente

  • piper
  • sare
  • 2 linguri oet din vin sau balsamic
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei
Pentru sos:
  • 125 g miez de nuca
  • 1 morcov
  • 1 mar ionatan
  • 1 varza rosie mica
Pentru servit:
  • 1 piept de pui pastrama

Preparare

O salată de toamnă foarte gustoasă! Prepară şi tu salata toameni după o reţetă simplă!

1.    Se curaţa varza de foile exterioare, se taie în patru, se trece rapid sub un jet de apa rece si se taie fin la cuţit sau în robot.

2.    Morcovul se curaţa sau se spala bine si se taie subţire cu ajutorul cuţitului de curaţat coji. Marul se curaţa de seminţe si se taie felii foarte fine. Se pun toate legumele în vasul de salata.

3.    Se prepara sosul pentru care se amesteca uleiul, oţetul, un praf de sare, un praf de piper si patrunjelul tocat.  Se toarna peste legume si se amesteca, împreuna cu miezul de nuca.

4.    Se taie pastrama de pui si se asaza frumos deasupra salatei si se serveste.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu