Sandwich la caserolă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 35 min

Ingrediente

  • 500 g foi de plăcintă
  • 450 grame cascaval feliat
  • 400 grame șuncă de Praga feliată
  • 400 grame varză murată tăiată mărunt
  • 1 ceașcă maioneză
  • 1 gălbenuș de ou bătut ușor
  • 3 lingurițe semințe de chimen (opțional)

Preparare

Dacă te grăbești și vrei un fel de mâncare rapid, dar ai mânca ceva mai bun decât un simplu sandwich, îți recomandăm această rețetă delicioasă de sandwich la caserolă. Cu sigurnață va fi pe placul tuturor.

1. Foile de plăcintă se împart în 2. O parte se întinde pe fundul unei tăvi de cuptor dreptunghiulare. Se bagă la cuptor aproximativ 10 minute până când foile devin aurii.

2. Apoi se scoate tava și se așază peste foi un strat de felii de cașcaval, urmat de un strat de șuncă de Praga. Varza murată tăiată mărunt se amestecă bine cu maioneza și se toarnă în tavă.

3. Se pune și al doilea strat de cașcaval. Se pun și restul de foi de plăcintă. Se unge pe deasupra cu gălbenuș de ou și se presară semințe de chimen (opțional).

4. Se bagă totul la cuptor pentru aproximativ 15 minute.

Sandwich-urile la cuptor se servesc calde. Dacă nu doriți să folosiți foi de plăcintă, puteți înlocui cu chifle proaspete.

Foto: 123rf.com

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu