Sandwich Reuben

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 5 min
  • Timp de gatire: 10 min
  • Gata in: 15 min

Ingrediente

Pentru sandwich
  • 8 felii de pâine
  • 4 linguri de unt
  • 8 felii de brânză emmentaler
  • 8 felii (250 g) carne de vită (conservată sau rămasă de la o friptură)
  • 230 g varză murată
  • 4-5 linguri sos rusesc

Preparare

O rețetă simplă, rapidă și criminal de gustoasă, devenită una din preferatele mâncăruri rapide ale oamenilor din întreaga lume. La ea poți folosi resturile de friptură rămase de la altă masă, care și-au pierdut savoarea și, recunoaște, tot gustul odată cu trecerea timpului. Nu există mod mai bun de a transforma carnea rămasă! Familia va mânca pe nerăsuflate iar ceilalți îți vor cere rețeta, garantat!

Unge cu unt fiecare felie de pâine. Pune 4 felii cu partea unsă în jos. Pune câte 1 lingură de sos rusesc (făcut după rețeta simplă de aici), 1 felie de brânză, un sfert din cantitatea de varză și o felie de carne.

  1. Unge fiecare felie din celelalte 4 cu sos și pune peste feliile cu carne, cu partea unsă cu unt în sus.
  2. Prăjește pe foc (sau pe grătar) într-o tigaie la foc mic până se rumenește pâinea pe ambele părți.
  3. Taie feliile în 2 și servește fierbinți și crocante, alături de extra sos, dacă dorești.

Alte rețete rapide și delicioase: 

Sandwich-ul Monte Cristo

Sandwich cubanez autentic

Croque Monsieur

Foto: shutterstock

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu