inapoi la unica.ro

Sarmale in foi de vita cu curcan

  • Gata in: 0 min

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui curcan
  • foi de viţă murate
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • bulion
  • sare,piper,cimbru
  • 2 legaturi marar
  • smantana

Preparare

Se calesc cepele taiate marunt in ulei de masline, se adauga orezul inmuiat, sare, piper, cimbru
Dupa ce s-a racit se adauga peste carenea de curcan tocata, o lingura bulion si 1 leg marar tocat
Se impacheteaza sarmalele
Se aseaza intr-un vas de lut pentru sarmale care a fost tinut 30 min in apa rece.
Se adauga 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la foc mic
Cand se servesc se pune o lingura de smantana si marar tocat verde

Trimisa de: Petrescu Maria

Categoria:

Incearca si...

Citeste o multime de alte articole interesante in newsletterul Unica.ro. Aboneaza-te acum!

rss

Trucurile voastre culinare

  • Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

    Trimis de: Stela Dumitru
  • Foloseşte în loc de lapte, apă minerală atunci când prepari clătitele, pentru că în felul acesta vor ieşi mai pufoase.

    Trimis de: Simona Novac
  • Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa

    Trimis de: Adelina Chivatu
  • Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

    Trimis de: Larisa
  • Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare

    Trimis de: Denisa Decebal
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...