inapoi la unica.ro

Sarmale in foi de vita cu curcan

  • Gata in: 0 min

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui curcan
  • foi de viţă murate
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • bulion
  • sare,piper,cimbru
  • 2 legaturi marar
  • smantana

Preparare

Se calesc cepele taiate marunt in ulei de masline, se adauga orezul inmuiat, sare, piper, cimbru
Dupa ce s-a racit se adauga peste carenea de curcan tocata, o lingura bulion si 1 leg marar tocat
Se impacheteaza sarmalele
Se aseaza intr-un vas de lut pentru sarmale care a fost tinut 30 min in apa rece.
Se adauga 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la foc mic
Cand se servesc se pune o lingura de smantana si marar tocat verde

Trimisa de: Petrescu Maria

Categoria:

Incearca si...

Citeste o multime de alte articole interesante in newsletterul Unica.ro. Aboneaza-te acum!

rss

Trucurile voastre culinare

  • Foloseşte în loc de lapte, apă minerală atunci când prepari clătitele, pentru că în felul acesta vor ieşi mai pufoase.

    Trimis de: Simona Novac
  • Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai  gustoasă şi mai crocantă

    Trimis de: Andreea
  • Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare

    Trimis de: Denisa Decebal
  • Adaugă sare peste peşte cu 10-15 minute înainte de a-l praji sau pune pe grătar

    Trimis de: Daniela Stancu
  • Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

    Trimis de: Larisa
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...

Urmareste-ne pe Facebook