inapoi la unica.ro

Sarmale in foi de vita cu curcan

  • Gata in: 0 min

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui curcan
  • foi de viţă murate
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • bulion
  • sare,piper,cimbru
  • 2 legaturi marar
  • smantana

Preparare

Se calesc cepele taiate marunt in ulei de masline, se adauga orezul inmuiat, sare, piper, cimbru
Dupa ce s-a racit se adauga peste carenea de curcan tocata, o lingura bulion si 1 leg marar tocat
Se impacheteaza sarmalele
Se aseaza intr-un vas de lut pentru sarmale care a fost tinut 30 min in apa rece.
Se adauga 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la foc mic
Cand se servesc se pune o lingura de smantana si marar tocat verde

Trimisa de: Petrescu Maria

Categoria:

Incearca si...

Citeste o multime de alte articole interesante in newsletterul Unica.ro. Aboneaza-te acum!

rss

Trucurile voastre culinare

  • Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare

    Trimis de: Denisa Decebal
  • Dacă ai pus prea multă sare în supă, adaugă un cartof - acesta va absobi sarea în exces

    Trimis de: Iolanda Calota
  • Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa

    Trimis de: Adelina Chivatu
  • Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

    Trimis de: Raluca Ion
  • Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai  gustoasă şi mai crocantă

    Trimis de: Andreea
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...

Urmareste-ne pe Facebook