Sorbet de piersici

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 20 min
  • Gata in: 20 min

Ingrediente

  • 1 kg piersici coapte
  • 1 kg zahăr tos
  • 400 ml apă
  • 1 lămâie
  • 2 pliculete zahăr vanilat

Preparare

1. Se spală bine fructele, se decojesc, se scot sâmburii şi se pun la fiert. Se lasă până se înmoaie, apoi piersicile se scot şi se pasează. Sucul obţinut se toarnă peste zahăr şi se dă la fiert până se leagă, amestecând mereu.
2. Când siropul s-a legat, se adaugă şi zahărul vanilat, amestecat în prealabil cu zeama de la lămâie.
3. Se amestecă iar şi se lasă să se răcească.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu