Supă italiană de fasole

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: 50 min
  • Gata in: 50 min

Ingrediente

  • 400 g fasole boabe conservată
  • 4 felii bacon
  • 2 cepe
  • 4 căţei usturoi
  • 1,5 litri apă
  • 1 foaie dafin
  • 2 morcovi
  • 1 tijă ţelină
  • 1 lingurita ulei
  • 1 crenguţă cimbru
  • sare

Preparare

O supă italiană delicioasă. Încearcă reţeta de supă de fasole!

1.    În oala de fiert supa se prăjeşte baconul, apoi se scoate şi se lasă deoparte.

2.    Se pune uleiul în oală, se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt şi se lasă în jur de 5 minute până ce se înmoaie.

3.    Se adaugă fasolea, apa, foaia de dafin, morcovii şi tija de ţelină tăiate mărunt, cimbrul și sarea.

4.    Se lasă la fiert 20 de minute şi se aduce la masă cu bacon prăjit deasupra.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu