Tortellini cu spanac și ricotta în sos alb

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 15 min
  • Gata in: 25 min

Ingrediente

  • 800 g tortellini
  • 300 g spanac
  • 50 g unt
  • 1-2 căței de usturoi
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 200 g ricotta
  • sare, piper și oregano după gust

Mod De Preparare

Una dintre cele mai gustoase mâncăruri cu specific italienesc. Rapid, sănătos, ușor de făcut și extrem, extrem de gustos.

  1. Fierbe tortellini 3-4 minute în apă clocotită cu sare. Opărește 1-2 minute spanacul în apă clocotindă cu sare (după ce l-ai spălat în prealabil, desigur). Scoate-l și scurge-l bine de apă. Toacă-l.
  2. Între timp, sotează usturoiul 1 minut la foc mic, în unt. Adaugă tortellini peste, amestecă. Toarnă smântâna peste, amestecă și lasă (cu capacul pus) să se facă alte 3-4 minute.
  3. Adaugă spanacul și ricotta și mai lasă să se facă 2 minute, cu capacul scos. Se servește fierbinte.
ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu