De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 banane foarte bine coapte
- 200 g ciocolată neagră
- 1/2 lingurita ulei fără miros
Pentru servit:
- nucă de cocos
- alune sau nuci măcinate mai mare
Mod De Preparare
Banane în ciocolată – un desert uşor, rapid şi foarte gustos. Să vedem reţeta!
1. Bananele curăţate de coajă şi tăiate bucăți de aproximativ 5 cm se pun la congelator pentru 30 de minute.
2. Ciocolata se topeşte şi se amestecă bine cu uleiul.
3. Se scot bananele congelate, se pune fiecare pe o ţepuşă şi se trece astfel prin ciocolata topită.
4. Imediat se trec prin nuca de cocos sau prin alune sau nuci şi se aşază pe platoul de servit.
După ce s-au răcit, se pun la congelator şi se reaşază apoi în frigider cu 30 de minute înainte de a fi servite.
Alte rețete