Bucatarie internationala

Bucataria internationala - sushi ar fi un exemplu pentru retete mai putin autohtone, dar apreciate.

Învaţă să prepari cele mai delicioase mâncăruri din bucătăria internaţională. Nu trebuie să călătoreşti în toată lumea ca să poţi degusta preparatele diverse şi gustoase din bucătăria internaţională. Poţi să le prepari la tine acasă şi să faci o călătorie culinară în ţările cu cele mai pricepute gospodine.

Bucătăria internaţionala include o diversitate de arome, forme, culori şi ingredientele cele mai neaşteptate în combinaţii care pun în valoare fiecare gust în parte.

Reţele de mâncare din bucătăria internaţională te încântă cu cele mai neaşteptate gusturi. Reţele libaneze de salate, sosuri, murături sau supe reprezintă o călătorie prin Orientul Mijlociu. Mâncărurile libaneze sunt de tip mediteranean, bogate în legume, sărace în carne şi conţin multe condimente care dau un gust special fiecărei reţete.

În bucătăria internaţionala s-au făcut remarcate şi reţetele spaniole, de asemenea bogate în legume, dar conţinând şi o varietate de cărnuri şi specii peşte. Dintre toate reţele din bucătăria internaţională, cele spaniole conţin cel mai mult ulei, dar sunt şi cele mai bogate în fructe de mare, un aliment sănătos pentru toată familia.

Bucătăria internaţională ar fi mult mai săracă fără reţetele asiatice de sushi, supă miso, orez sau preparate din soia. Reţele de mâncare japoneza au devenit un trend la nivel mondial aşa că nu mai există om modern care să nu fi încerat unul din preparatele ce conţin soia sau orez alb delicios.

Reţetele italiene sunt pe primele locuri în topul preparatelor din bucătăria internaţională – o poate confirma orice gurmand. Reţete cu paste, retete cu fructe de mare şi mai ales reţete de pizza – sunt doar câteva din cele mai cunoscute atuuri ale bucătăriei italiene. Italienii sunt cunoscuţi şi pentru cele peste 400 de tipuri de brânză care apar frecvent în retele lor culinare.

Şi dacă trecem în revistă bucătăria internaţionala nu putem uita faimoasele mâncăruri franţuzeşti pe care oricine trebuie să le încerce măcar o dată în viaţă. Conceptul modern de restaurant îşi are originile în cultura franceză, deci nu e mirare ca delicioasele reţete franţuzeşti sunt la fel de cunoscute ca poezia lui Baudelaire sau ca celebra Monalisa din muzeul Luvru. Brânzeturile şi vinurile însoţesc fiecare masă şi sunt printre ingredientele nelipsite din reţele culinare cu specific franţuzesc.

Reţete cu fasole mexicane, reţete italiene cu paste, reţete de tarte franţuzeşti, reţete de ciorbă rusească, reţete bavareze cu cartofi, reţete de supă grecească sau turcească, reţete de salate mediteraneene – sunt doar câteva preparate din bucătăria internaţională pe care trebuie neapărat să le încerci măcar o dată. Şi pentru ca experienţa să fie completă, încearcă să le prepari chiar tu.