De Erika Chivu,
Ingrediente
- 2 banane mari si coapte
- 1 ou
- 150 ml lapte
- 230 g faina
- 2 pliculete zahar vanilat
- 3 linguri zahar
- 1/2 plic praf de copt
Pentru servit
- 100 g zahar pudra
- 30 g scortisoara
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nişte gogoşele cu banane delicioase, simplu de făcut şi rapid de realizat. Vezi care este reţeta pentru o porţie de banane Mamdazi ca la carte.
Mod de preparare:
Se curăţă bananele şi se pasează într-un blender. Se amestecă pasta de banane cu oul, laptele, zahărul vanilat şi zahărul tos.
După ce s-au omogenizat, se adaugă şi făina cu praful de copt. Se amestecă bine, să se topească zahărul şi se lasă circa 15 mintue la odihnit şi crescut.
Se încinge ulei într-o tigaie şi se formează cu lingura gogoşele din pasta de banane. Se prăjesc circa 3 minute pe fiecare parte şi se scurg de excesul de ulei pe un şervet de hârtie.
Se servesc pudrate cu zahăr şi scorţişoară.