De Erika Chivu,
Ingrediente
- 24 bucati biscuiti graham
- 200 g unt moale
- 1 ceasca zahar brun
- 2 cesti migdale
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nişte delicioase batoane cu migdale, sănătoase şi naturale, uşor de făcut.
Mod de preparare:
Pune biscuiţii cu graham într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă deoparte.
Prăjeşte migdalele circa 5 minute într-o tigaie, sau până când simţi aroma de migdale în bucătărie.
Topeşte untul într-un vas, pe foc mediu. Adaugă zahărul brun încet şi amestecă bine, fără să aduci la fierbere. Dă cratiţa de pe foc şi adaugă migdalele.
Toarnă amestecul peste biscuiţii cu graham.
Dă tava la cuptor circa 10 minute, la foc mediu, până ce toppingul cu migdale sfârâie.
Lasă să se răcească sosul de caramel şi abia apoi taie batoanele cu migdale pe marginea biscuiţilor, pentru o mai bună porţionare.