De Ana Munteanu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1/2 ceasca mozzarella fărâmițată
- 1/2 ceasca parmezan ras
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita pudră de usturoi
- 2 ouă
Mod De Preparare
Dacă vă fereați până acum să introduceți pizza în meniul dumneavoastră pentru că îngrașă din cauza blatului făinos… nu mai este cazul să o faceți! Vă dăm noi cea mai faină rețetă de blat fără… făină!
Preîncălziți cuptorul la treaptă mare și tapetați o tavă cu hârtie pergament. Spălați conopida, rupeți-o în buchețele și opăriți-o aproximativ 10 minute în apă cu sare. Lăsați-o la scurs 5minute și apoi, cu ajutorul unui robot de bucătărie transformați-o într-o pastă fină. Lăsați-o să se răcească.
Într-un castron mare combinați conopida cu mozzarella, parmezanul, oregano, sarea, usturoiul pudră și ouăle. Puneți compoziția pe mijlocul tăvii mai devreme pregătite și întindeți-o sub formă de blat. Dați la cuptor 20 de minute la foc mediu. Adăugați toppingurile dorite și mai dați la cuptor pentru încă 10 minute.
Foto: Blat de pizza / shutterstock