De Erika Chivu,
Ingrediente
- 150 g zahăr pudră
- 200 g lapte praf
- 200 g nucă de cocos
- 150 g unt
- 2 foi napolitane cu vanilie
- 100 g migdale întregi
Mod De Preparare
Bomboane de casă delicioase cu numai 6 ingrediete. Iată reţeta de bomboane cu cocos.
1. Se mixează bine untul cu zahărul pudră până se obţine o spumă. Se mărunţesc cele două foi de napolitane şi se pun peste unt. Se adaugă şi laptele praf cernut, pentru a nu se face cocoloaşe, precum şi 100 g nucă de cocos.
2. Se amestecă cu o lingură şi se dau la frigider aproximativ 30 de minute. După ce a stat la rece, se scoate vasul şi se ia puţină pastă care se modelează în jurul unei migdale. Operațiunea se repetă până la terminarea compoziției.
3. Bomboanele rezultate se trec apoi prin nucă de cocos.