De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 legaturi rozmarin şi cimbru
- 4 ardei iuţi roşii
- 3 frunze de dafin
- 500 g brânză (de preferat de capră)
- 8 boabe de piper alb
- 500 ml ulei de măsline
Mod De Preparare
1. Se spală bine frunzele de dafin, legăturile de rozmarin şi cimbru şi ardeii iuţi.
2. Se taie brânza în 8 bucăţi.
3. Se aşază într-un borcan brânza, rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin, ardeii iuţi şi boabele de piper şi se toarnă peste ele uleiul de măsline.
4. Se închide ermetic borcanul şi se pune într-un loc întunecos, răcoros, pentru aproximativ o săptămână. Se serveşte ca aperitiv.
Alte rețete