Brioșe cu carne

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 lingurita ulei de măsline
  • 1 ceapă mare tocată fin
  • 1 morcov ras
  • 1 lingurita cimbru sau oregano uscat
  • 4 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 700 g carne tocată de vită
  • 200 g pastă de tomate
  • 100 g pesmet
  • 2 linguri muștar
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 ouă
  • ulei pentru tapetat

Mod De Preparare

1. Înainte de a începe prepararea compoziţiei, aprindeţi cuptorul. Apoi, tapetaţi formele pentru brioșe sau o formă pentru blat de tort cu ulei.
2. Într-o tigaie, se pune la încins uleiul de măsline. Se adaugă ceapa, morcovul, usturoiul și oregano și se călesc cam 2-3 minute. Se dă tigaia la o parte și se lasă să se răcească.
3. Într-un bol, se amestecă pesmetul, jumătate din pasta de tomate, carnea tocată, muștarul, piperul, sarea și ouăle bătute în prealabil. Se amestecă totul bine, cu mâna, până se obţine o compoziţie omogenă.
4. Compoziţia se distribuie uniform în formele de copt, apoi se decorează cu restul de pastă de tomate. Se introduce totul în cuptor și se lasă cam 25 de minute. Se servesc calde sau reci, după plac.