De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 220 g făină
- 250 ml lapte
- 30 g pudră de migdale
- 0,5 plic praf de copt
- 120 g zahăr
- 2 mere
- 1 ou
- 30 g unt topit
- 1 lingura scorţişoară
- sucul unei jumătăţi de lămâie
- 1 praf sare
Mod De Preparare
Îţi place combinaţia de mere şi scorţişoară? Încearc-o sub formă de brioşe! Cum ţi se pare această reţetă?
1. Merele se curaţa de coaja si sâmburi si se taie în cuburi mici care se stropesc cu suc de lamâie.
2. Se amesteca faina, sarea, scorţisoara, pudra de migdale, zaharul si praful de copt. Dupa ce sunt bine amestecate, se adauga cubuleţele de mere.
3. Untul se topeste la bain marie si apoi i se încorporeaza laptele. În acest amestec se adauga oul batut în prealabil.
4. Amestecul de lichide se toarna peste amestecul de solide si se omogenizeaza delicat. Se pune în forme si se dau la cuptor pentru 20 de minute.