De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 300 g brânza de vaci
- 3 linguri smântâna
- 1 legatura marar
- 1 bucata ardei gras rosu
- 300 g sunca de casa uscata
- 4 bucati caţei usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- 1 bucata bagheta
- 1 legatura verdeaţa pentru decor
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nişte bruschete câmpeneşti delicioase.
Mod de preparare:
1. Brânza se freaca sau se mixeaza singura pentru a fi cât mai fina si apoi se amesteca bine cu smântâna si mararul taiat fin. Ardeiul se curaţa si se taie cubuleţe.
2. Bagheta se feliaza si se pune la cuptor, la temperatura mare, pentru ca doar exteriorul sa se rumeneasca si la interior sa ramâna frageda. Imediat cum se scot feliile din cuptor, se freaca cu usturoi si se stropesc cu puţin ulei de masline. Se poate folosi o pensula, pentru a le unge.
3. Se ung apoi cu crema de brânza, se asaza bucaţi taiate din sunca uscata si se decoreaza cu ardei si verdeaţa. Se consuma imediat