De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 cutii pate
- 6 cepe rosii
- 140 g zahar brun
- 140 ml oet balsamic
- 140 ml ulei de masline
- 600 ml apa
Pentru servit:
- câteva boabe piper
- puin cimbru proaspat sau uscat
Mod De Preparare
O reţetă de aperitiv cu pate. Foarte simplă şi arată minunat!
1. Într-o cratiţa se pun ceapa taiata pestisori, zaharul, oţetul, uleiul de masline si apa. Se lasa sa ajunga la punctul de fierbere si apoi se diminueaza focul si se mai fierbe pentru o ora.
2. Când lichidul scade, se amesteca deseori cu lingura de lemn.
3. Pâinea se prajeste si se unge cu pate fin de pui.
4. Se pune sosul de ceapa scazuta, se presara piperul usor zdrobit si cimbrul.
Alte rețete