De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 800 g cartofi mici
- 10 căţei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- 2 lingurite seminţe de muştar
- 300 g brânză de vaci
- 80 g smântână
- sare
- piper măcinat
- 4 linguri arpagic tocat
- 2 linguri pătrunjel tocat
Mod De Preparare
► Cartofii se spală şi se curăţă usturoiul. Cartofii cu coajă, usturoiul, seminţele de muştar se pun într-o oală cu apă cu sare şi se fierb cca 25 de minute.
►Brânza de vaci se amestecă cu smântâna, se dă cu sare şi piper şi se amestecă cu verdeţurile.
► Cartofii şi celelalte ingrediente fierte se scurg bine de apă şi se condimentează cu sare. Se servesc cu brânza cu verdeţuri.
Alte rețete