Cartofi cu usturoi şi brânză cu verdeţuri

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 800 g cartofi mici
  • 10 căţei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 lingurite seminţe de muştar
  • 300 g brânză de vaci
  • 80 g smântână
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 linguri arpagic tocat
  • 2 linguri pătrunjel tocat

Mod De Preparare

► Cartofii se spală şi se curăţă usturoiul. Cartofii cu coajă, usturoiul, seminţele de muştar se pun într-o oală cu apă cu sare şi se fierb cca 25 de minute.

►Brânza de vaci se amestecă cu smântâna, se dă cu sare şi piper şi se amestecă cu verdeţurile.

► Cartofii şi celelalte ingrediente fierte se scurg bine de apă şi se condimentează cu sare. Se servesc cu brânza cu verdeţuri.