De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru blat
- 400 g biscuiţi
- 100 g unt
- 8 linguri lapte
Pentru cremă
- 200 g mascarpone
- 200 g brânză dulce
- 250 ml frişcă bătută
- esenţă de vanilie
- 100 g zahăr pudră
Pentru topping
- 150 g zmeură
- 6 linguri zahăr
- 2 linguri apă
Mod De Preparare
O prăjitură americană delicioasă, căreia i s-a adăugat şi un strop de gust fructat. Este o combinaţie excelentă de brânză cu zmeură: Uite cum să prepari cheesecake cu zmeură.
Cum pregătești cheesecake cu zmeură
În zilele călduroase de vară, dar și în plin sezon rece, când ai poftă de ceva dulce și nu ai foarte mult timp la dispoziție, îți recomandăm să încerci rețeta de cheesecake cu zmeură. În doar câțiva pași simpli, vei obține cel mai bun desert.
Rețeta pas cu pas pentru cel mai bun cheesecake cu zmeură
Biscuiții se bagă în robot până se fărâmițează fin, apoi se amestecă cu cele 8 linguri de lapte și untul topit. Mixul de biscuiți obținut se pune pe fundul unei tăvi cu pereții detașabili și se niveleză ușor cu dosul lingurii, apoi se dă la frigider, cât timp se prepară crema.
Se bate crema de brânză cu brânza mascarpone și zahărul pudră, nu mai mult de 3 minute, după care se adaugă frișca bătută și esența de vanilie. Se pune crema rezultată peste mixul de biscuiți și se dă la frigider, peste noapte sau la congelator, 15-20 de minute.
Într-o crăticioară se pun apa și zahărul să dea puțin în clocot, după care se adaugă și zmeura și se amestecă ușor să nu se lipească. Când e puțin închegată, se dă puțin la rece, apoi se toarnă peste cheesecake și se nivelează frumos.
- Citește și rețeta de:
Asta-i tot. Atât de simplu ai reușit să pregătești un delicios cheesecake cu zmeură!