De Oana Savin,
Ingrediente
- 1 kg piept de pui tăiat cubulețe
- 1 legătură ceapă verde tocată fin
- 1 ardei gras roșu tocat
- 1 ardei gras galben tocat
- 4 ardei jalapeno fără semințe, tăiați mărunt
- 1 cățel de usturoi pisat
- ½ linguriță ghimbir măcinat
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță salvie uscată
- ½ linguriță chiment măcinat
- ½ linguriță piper alb măcinat
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 linguri unt
- ¼ cană făină
- 2 căni supă de pui
- 2 cutii de fasole
Mod De Preparare
O rețetă ușoară, sățioasă, slabă în grăsimi. Preparatul ideal când vrei să mănânci ceva ușor și bun fără să petreci prea mult timp în bucătărie.
Mod de preparare
Pasul 1: Într-o tigaie mare încinge uleiul de măsline. Adaugă puiul și sotează-l până este pătruns. Scoate puiul din tigaie.
Pasul 2: Sotează ceapa, ardeii și usturoiul în aceeași tigaie. Pune înapoi puiul, împreună cu ghimbirul, sarea, salvia, chimenul și piperul. Amestecă bine.
Pasul 3: Într-o tigaie separată topește untul. Toarnă încet făina și amestecă bine. Pune supa de pui și amestecă bine. Această compoziție toarn-o peste pui și legume.
Pasul 4: Pune și fasolea din cutie cu tot cu lichid și lasă-l la foc mic timp de 15-20 de minute.
Sursă foto: 123rf.com