Choux à la crème paté

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Umplutura
  • 300 g pate de ficat de pasăre
  • 50 g unt
  • 150 g pește din conservă
Gogoșile
  • 250 ml apă
  • 50 g unt
  • sare
  • 200 g făină
  • 4 ouă

Mod De Preparare

1. Din pateul de ficat, unt şi peşte, se face o pastă omogenă, pasând bine ingredientele.
2. Pentru gogoşi, se fierb apa, untul, sarea şi zahărul. Când clocotesc, se adaugă făina amestecând încontinuu. Se mai lasă puţin, apoi se dă deoparte. Se adaugă ouăle, câte unul, amestecând. Se acoperă şi se lasă 30 de minute să se odihnească.
3. În tava tapetată cu hârtie, se toarnă gogoşelele. Se dă tava la cuptor, la foc potrivit până se rumenesc. Reci, se taie jumătăţi şi se umplu cu pateu.