De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 300-400 g fructe de pădure
- 250 g brânză proaspătă de vaci
- 100 g zahăr pudră
- zeama de la jumătate de lămâie
- 250 g smântână pentru frişcă păstrată la frigider
- 1 pachet întăritor de frişcă
Mod De Preparare
1. Brânza proaspătă se pasează şi se amestecă cu zahărul pudră, zeama de lămâie şi jumătate din fructele pasate. Se mixează sau se amestecă energic până se topeşte tot zahărul.
2. Se bate smântâna cu întăritorul pentru frişcă, apoi se separă jumătate şi se păstrează la rece pentru ornat, iar cealaltă jumătate se înglobează în crema de brânză. Se pune la frigider 1-2 ore.
3. Crema se serveşte în cupe transparente şi se ornează cu restul de frişcă şi fructe.