De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 8 roşii
- 1 kg ceapă verde
- cimbru
- rozmarin
- sare
- piper
- 200 g limbă fiartă de vită
- 100 g piept de porc
- 1 lingura ulei de măsline
- 2 lingurite pastă de măsline
- 1 lingura pesmet
Mod De Preparare
1. Se curăţă ceapa, se taie şi se căleşte câteva minute în puţin ulei de măsline, cât să se înmoaie. Se adaugă cubuleţe fine de limbă fiartă.
2. Pieptul de porc se taie şi el cubuleţe mici şi se adaugă peste limbă şi ceapă.
3. După ce s-au rumenit, se presară pesmetul şi se adaugă şi pasta de măsline. Se amestecă totul bine, la foc mic, se potriveşte de gust cu sare şi piper, cimbru, rozmarin, apoi se lasă la răcit.
4. Roşiile se scobesc de miez, se umplu cu compoziţia preparată anterior, se decorează cu cimbru.
Alte rețete