De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru aluat
- 40 g zahăr
- 70 g unt
- 140 g făină
- 1 plic zahăr vaniliat
- un ou
Pentru umplutură
- 750 g brânză de vaci
- 3 ouă
- 200 g zahăr
- 70 ml ulei
- 500 ml lapte
- un plic şi jumătate de budincă de vanilie
- coaja rasă de la o lămâie
Pentru glazură
- ciocolată albă şi ciocolată cu cacao
- fulgi de migdale
Mod De Preparare
- Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele şi se frământă bine, până se formează o cocă nelipicioasă.
- Se înveleşte cu o folie şi se pune în frigider o oră.
- Se preîncălzeşte cuptorul. Se întinde o foaie de aluat şi se pune pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor aproximativ 7 minute.
- Între timp, se prepară crema de brânză. Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură până rezultă o compoziţie fluidă.
- Se toarnă peste blat, după care se mai dă la cuptor pentru încă 60 de minute.
- Se glazurează cu ciocolată topită şi fulgi de migdale.
Alte rețete