De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 kg dovlecei
Pentru fiecare borcan:
- 1 lingurita zahăr
- 1 lingurita sare
- oţet de 9°
- crenguţe mărar
Mod De Preparare
Dovlecei în oţet – o conservă ca la mama acasă pe care trebuie să o ai în cămară. Încearcă această reţetă!
1. Dovleceii spălaţi se taie felii. Apoi se pun în borcane (cu o linguriţă de sare şi de zahăr pentru fiecare borcan în parte). Se pun crenguţe de mărar în fiecare borcan.
2. Se diluează o parte de oţet în două părţi de apă şi se toarnă peste dovlecei.
3. Se astupă borcanele şi se fierb 30 de minute din momentul în care apa a dat în clocot.
Vezi mai multe rețete cu dovlecel
Alte rețete