De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- maruntaie de miel
- 4 oua
- 10 cepe verzi
- 1 lingura unt
- patrunjel verde
- marar
- sare
- piper
Mod De Preparare
- In apa fierbintese baga maruntaiele de miel sa fiarba la foc mic pana sunt gata. Dupa ce s-au fiert, se toaca marunt cu un cutit sau satar.
- Se amesteca cu ceapa, verdeata tocate marunt, ceapa cu frunze cu tot, se adauga galbenusurile si albusul batut spuma, sare, piper dupa gust. Se amesteca bine totul.
- Se unge o tava cu unt, apoi se pune praporul care trebuie sa imbrace peretii laterali, se toarna compozitia si se acopera cu praporul de pe margini.
- Se baga la cuptor la copt.
Reteta trimisa de Mihaela Craciunescu.