De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 500 g pulpă de vită
- 2 ardei graşi de culori diferite
- 2 cepe albe
- 2 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita piper măcinat
- 250 ml bere blondă o lingură ulei
- sucul unei lămâi
- sare
Mod De Preparare
O fajita mexicană foarte simplă, dar gustoasă şi aspectuoasă. Vezi cea mai bună reţetă de fajita.
1. Într-un bol, se amestecă berea, sucul de lămâie şi condimentele. Se pune carnea într-o pungă de congelator, se toarnă sosul de bere şi se închide ermetic punga. Se scutură pentru ca toată carnea să fie atinsă de marinată şi se dă la frigider pentru 12 ore.
2. A doua zi, se scoate şi se taie cuburi. Într-o tigaie cu ulei se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii fâşii. Se presară cu sare şi se lasă 5 minute pe foc.
3. Apoi, se adaugă cuburile de carne şi se amestecă pentru ca toată carnea să-şi schimbe culoarea. Se lasă pe foc 10 minute. Se poate servi cu lămâie.